flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ЧОАС має таланти!

15 липня 2019, 09:19

Чернівецький окружний адміністративний суд має таланти!

До днів адміністравної юстиції, вчора у славетному місті Кам'янець-Подільський відбулося справжнє свято талантів та креативності. 
Впродовж усього дня, представники судів Сьомого апеляційного адміністративного округу взяли участь у феєричному дійстві й змогли продемонструвати усі свої таланти в різних номінаціях і по-справжньому здивувати журі конкурсу, так і вдячну публіку, що дарувала свою енергію та підтримку артистам.
Креативні і дійсно талановиті працівники нашого суду зуміли довести усім, що Буковинський край й понині залишається краєм талановитих людей!
У номінації «Вокальна майстерність» дует чарівних працівниць суду Надії Радиш-Джуровець та Марії Сулими зумів полонити серця журі та глядачів, професійно виконавши 🇺🇦українську народну пісню «Цвіте терен».
Креативні, енергійні й по-справжньому цікаві особистості, акторський склад нашого суду: Крістіна Руснак, Андрій Скрипничук, Олександр Тимирівський, Олена Бідней, Юля Жураковська, Ольга Вийтюк та Олексій Остафійчук зуміли подарувати усім глядачам та членам журі незабутні враження своєю театральною виставою під назвою: «Службовий переполох». Щирий сміх, бурхливі оплески та радість в очах глядачів й членів журі стали справжньою нагородою для акторів, гра яких надовго залишиться в серцях усіх присутніх.
Захоплюючим і таємничим став й виступ Надії Радиш-Джуровець, яка зуміла перевтілитися в образ містичної ворожки під час декламації вірша Ліни Костенко.
Сердечно дякуємо усій команді Чернівецького окружного адміністративного суду за участь в конкурсі, за щиру підтримку та щедрі оплески.

Фото з проведеного заходу на нашій сторінці у мережі Facebook: https://www.facebook.com/sud2470/posts/2264705456952524