flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

30 березня 2018 року відбувся круглий стіл на тему: «Місцеві податки та збори: проблеми теорії та практики»

31 березня 2018, 15:24

30 березня 2018 року на базі кафедри публічного права юридичного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбувся круглий стіл на тему: «Місцеві податки та збори: проблеми теорії та практики».

Організаторами круглого столу виступив Чернівецький окружний адміністративний суд спільно з кафедрою публічного права юридичного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

В ході проведених виступів та дискусій, учасники заходу поділилися актуальними практичними порадами у реалізації законодавчих положень про місцеві податки та збори, з якими стикаються органи місцевого самоврядування, а також встановили ряд проблемних питань, які потрубуються подальшого вдосконалення.

Цікавими та актуальними були виступни представників судової гілки влади, які звернули увагу присутніх на проблеми порушень принципів верховенства права та законності при процедурах розрахунку та погашення податкового боргу із місцевих податків органами фіскальної служби.