flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення щодо роботи суду під час відключення електроенергії!

07 лютого 2023, 11:05

Шановні громадяни!

Звертаємо Вашу увагу на те, що усі суди в Україні здійснюють правосуддя навіть в умовах воєнного стану, зокрема і робота Чернівецького окружного адміністративного суду також не припиняється задля недопущення обмеження конституційних прав громадян на судовий захист.

Поряд з цим, робота суду, працівників апарату та суддів безпосередньо залежить від своєчасного та повноцінного електропостачання.

У відповідності до графіку стабілізаційних відключень, розміщеному на офіційному веб-сайті АТ «Чернівціобленерго» (https://oblenergo.cv.ua/shutdowns/), суд віднесено до 17 групи споживачів.

Згідно вказаного вище графіку, Чернівецький окружний адміністративний суд систематично від’єднують від електропостачання, що в свою чергу негативно впливає на строки розгляду судом справ та матеріалів, виготовленням та видачою процесуальних документів (ухвал, рішень суду), опрацюванням заяв та клопотань учасників по справах, тощо.

Враховуючи викладене, просимо Вас врахувати наведену вище інформацію та з розумінням віднестися до ситуації, яка виникла в межах Чернівецької області та держави в цілому.

З повагою колектив Чернівецького окружного адміністративного суду!