flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про наявні вакансії

07 червня 2022, 16:41

 ОГОЛОШЕННЯ!!

ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД запрошує на роботу громадян України на посаду державної служби – головного спеціаліста (з інформаційних технологій) без конкурсного відбору на період воєнного стану, відповідно до Закону України №2259-IX від 12 травня 2022 року «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану».

На вказану посаду головного спеціаліста (з інформаційних технологій)  можливе призначення без конкурсного відбору, на підставі поданої:

  1. заяви;
  2. заповненої особової картки (затвердженої наказом Національного агентства України з питань державної служби №77-20 від 19.05.2020 року);
  3. документи, що підтверджують наявність громадянства України;
  4. документа про освіту (документа про вищу освіту з освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче бакалавра, молодшого бакалавра або магістра за напрямком комп’ютерних наук і технологій, інформаційних систем та програмування або інших суміжних спеціальностей відповідного професійного спрямування).

Вказані документи надсилати до 30 червня 2022 року на електронну пошту: zakieva@adm.cv.court.gov.ua

За додатковою інформацією можете звертатися до відділу управління персоналом Чернівецького окружного адміністративного суду за номером телефону 57-95-27.