flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про розгляд справи за позовом Головного управління ДПС у Чернівецькій області до Романюк Олени Миколаївни про стягнення заборгованості.

12 січня 2022, 10:05
Відповідно до частини 7 статті 171 КАС України якщо отримана судом інформація не дає можливості встановити зареєстроване у встановленому законом порядку місце проживання (перебування) фізичної особи, суд вирішує питання про відкриття провадження у справі. Виклик такої особи як відповідача у справі здійснюється у порядку, визначеному статтею 130 цього Кодексу (виклик (повідомлення) відповідача, третіх осіб, свідків, місце проживання (перебування) яких невідоме.

Чернівецький окружний адміністративний суд в силу наведених вище положень КАС України повідомляє Романюк Олену Миколаївну про те, що в провадженні суду перебуває адміністративна справа №600/7094/21-а за позовом Головного управління ДПС у Чернівецькій області до Романюк Олени Миколаїви про стягнення заборгованості.

Ухвалою суду від 04 січня 2022 року провадження у даній справі відкрито, розгляд справи відбувається в порядку спрощеного позовного провадження з викликом сторін.

Судове засідання у справі призначено на 09год. 30хв. 01 лютго 2022 року у приміщенні Чернівецького окружного адміністративного суду за адресою м. Чернівці, вул. Садова,1-І.