flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВАЖЛИВЕ ОГОЛОШЕННЯ!

11 березня 2021, 09:43

❗️❗️❗️З метою запобігання поширенню гострих респіраторних захворювань та коронавірусу COVID-19, який віднесено до особливо небезпечних інфекційних хвороб серед працівників та відвідувачів суду, враховуючи складну епідеміологічну ситуацію на території Чернівецької області та міста Чернівці спричиненої розповсюдженням короновірусної інфекції COVID-19, в Чернівецькому окружному адміністративному суді встановлено та продовжує діяти особливий режим роботи на період дії карантину!

На час особливого режиму роботи:☝️

🔺Заборонений вхід до приміщення Чернівецького окружного адміністративного суду працівникам та відвідувачам суду без засобів індивідуального захисту, зокрема вдягнутого респіратора або захисної маски.

🔺Рекомендовано учасникам судового процесу та іншим особам утриматися від відвідування суду в разі відсутності загальної потреби, особливо якщо у них є ознаки будь-якого вірусного захворювання (слабкість, кашель, задуха, утруднене дихання, лихоманка, підвищена температура тощо).

🔺Обмежений допуск у приміщення суду інших осіб, які не є учасниками судових процесів та осіб з ознаками респіраторних захворювань.

🔺Доступ представників ЗМІ до суду здійснюється у відповідності до рекомендації Ради Суддів України від 30 жовтня 2020 року (http://rsu.gov.ua/uploads/article/risenna-rsu-no-63-vid-30102020-s-1478f00d95.pdf).

🔺Припинено проведення особистого прийом громадян керівництвом суду.

🔺Обмежено кількість учасників процесу та відвідувачів до 10 осіб, що одночасно можуть перебувають у залі судового засідання та коридорах суду.

🔺Рекомендовано учасникам судових процесів та відвідувачам суду звернення (заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, тощо) подавати:

- засобами поштового зв’язку: 58001, м. Чернівці, вулиця Садова 1-І;

- за допомогою електронної пошти: inbox@adm.cv.court.gov.ua;

- за допомогою сервісу «Електронний суд» (https://id.court.gov.ua/).

🔺Рекомендовано ознайомлення учасників судового процесу з матеріалами судової справи (за наявності такої технічної можливості) здійснювати в дистанційному режимі, шляхом надсилання сканкопій матеріалів справи на електронну адресу, зазначену у відповідній заяві.

🔺Додатково звертаємо увагу учасникам справи на можливість брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів (стаття 195 Кодексу адміністративного судочинства України).

🔺Для розуміння серйозності ситуації та небезпеки, яку несе коронавірус COVID-19, рекомендуємо слідкувати за інформацією на офіційному сайті Міністерства охорони здоров’я України - https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov та на сайті https://covid19.gov.ua/

 

Бажаємо всім бути здоровими!

Та пам’ятаймо, що наше здоров’я — це передусім наша відповідальність!

✍️З повагою, Чернівецький окружний адміністративний суд