flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про розгляд справи №600/6946/23-a за позовом Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області до Митринюка Володимира Вікторовича про відшкодування вартості предметів однострою

01 березня 2024, 16:44

Відповідно до частини 7 статті 171 КАС України якщо отримана судом інформація не дає можливості встановити зареєстроване у встановленому законом порядку місце проживання (перебування) фізичної особи, суд вирішує питання про відкриття провадження у справі. Виклик такої особи як відповідача у справі здійснюється у порядку, визначеному статтею 130 цього Кодексу (виклик (повідомлення) відповідача, третіх осіб, свідків, місце проживання (перебування) яких невідоме).

Чернівецький окружний адміністративний суд повідомляє, що в провадженні суду перебуває адміністративна справа №600/6946/23-а за позовом Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області   до  Митринюка Володимира Вікторовича про відшкодування вартості предметів однострою. Ухвалою суду від 03 листопада 2023 року у вказаній справі відкрито спрощене позовне провадження, розгляд справи здійснюється без виклику сторін, за адресою: вул.Садова, 1-І, м.Чернівці, головуючий суддя - Кушнір В.О.